Menu Sluiten

Klimaatbeheersing


Klimaatbeheersing

Info omtrent klimaatbeheersing:

Klimaatbeheersing is het reguleren van de toestand van de lucht in een bepaald gebied. In het echt is het gebied waarover invloed uitgeoefend kan worden beperkt tot afgesloten ruimten waar de natuurlijke weersomstandigheden buitengesloten kunnen worden. Klimaatbeheersing wordt op vele plaatsen toegepast en met verschillende technieken bereikt.

Airconditioning, klimaatregeling, luchtbehandeling of luchtregeling is het reguleren van de lucht in binnenruimtes, zoals in een gebouw, auto of terrein. Andere benamingen zijn airco, luchtregelaar, klimaatregelaar, klimaatregeling en comfortkoeling. Het algemene consumentenapparaat, zoals in voertuigen toegepast, wordt meestal airco of airconditioning genoemd; afkorting A/C. Voor de apparaten of installaties voor bedrijven of grote panden worden de termen klimaatregeling, klimaatregelaar, luchtregelaar of eveneens airconditioning of airco gebruikt.Air Systems Koeltechniek, gelegen in de provincie Antwerpen, specialiseert zich in energie effici├źnte klimaatsystemen en koelinstallaties voor particulier en industrie.Het bedrijf investeert voortdurend in lage-energie oplossingen die een pasklaar antwoord bieden op de alsmaar toenemende vraag naar duurzame klimaattechniek. Info over klimaatbeheersing

Mededeling over Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing:

Er zijn meerdere types airconditioners die allen hun voor- en nadelen hebben. De airco die het meest voorkomt is de split-unit airco. Deze heeft een afzonderlijke eenheid aan de buitenzijde van de gevel waar de koelvloeistof afkoelt. Ook de mobiele airconditioning komt steeds meer voor. Deze combineert alle onderdelen in een verplaatsbare eenheid. Hierbij wordt het vocht via een dunnere slang afgevoerd en opgevangen in een condensatiebak en/of voert warme vochtige lucht af via een dikkere luchtslang die door het raam gehangen kan worden dan wel semi-permanent via een vaste opening in een houten buitenwand of -muur. Een nieuw type wat in opkomst is, is de standalone-airconditioning. Dit is een gesloten systeem waarin beide afzonderlijke eenheden van de airconditioning zijn samengevoegd in een binnen eenheid.

Enkele type airco┬┤s zijn: plafond model, raam model, mobiele airco en cassettemodel.Klimaatbeheersing heeft als uitgangspunt het zorgen en onderhouden van een constant klimaat in een bepaalde omgeving door het controleren van de temperatuur, de kwaliteit van de lucht en de relatieve vochtigheid.

Meer info over klimaatbeheersing nu op airsystems.be.

Tags

Klimaatbeheersing | Leveranciers Klimaatbeheersing | Leveranciers Koeltechniek | Studie Klimaatbeheersing | Studie Klimaattechnische Projecten | Studie Koeltechniek |