Menu Sluiten

Klimaatkasten


Klimaatkasten

Klimaatkasten

Klimaatkasten, ook wel klimaattestkasten genoemd, voldoen aan vastgelegde voorwaarden voor stabiliteitstests van diverse materialen. In een klimaatkast kunnen verschillende temperatuur- en vochtigheidswaarden worden gesimuleerd. Bij bepaalde proeven kan ook de lichtsimulatie van belang zijn.Klimaatkamers zijn uniek vanwege de opbouw en de temperatuur- en vochthomogeniteit in de kamer.

In computerruimtes is de warmtelast een hoe langer hoe belangrijker probleem.

Apparatuur wordt steeds compacter en de componenten erin produceren daarmee meer warmte in een kleiner volume. Koeling die op maat aansluit is van groot belang om bijvoorbeeld de computer apparatuur en servers storingsvrij te laten functioneren en de technische levensduur van de apparatuur te verlengen!

Air Systems gelegen in de provincie Antwerpen is de specialist als het aankomt op het koelen van computer serverkoeling-ruimtes en grote Datacenters.

Het klimaatzijdig inrichten van serverruimtes wordt grotendeels bepaald door de opgestelde apparatuur en de bijbehorende warmte last. Vaak wordt er gekozen voor een comfort airconditioner in de kleinere serverruimtes.

Hierbij dient men eveneens te letten op de storingssignalering, de relatieve vochtigheid, de redundantie en de hotspots.In datacenters neemt het aantal servers per vierkante meter toe. Daarnaast wordt per printplaat en schijf meer gevergd aan opslagcapaciteit en snelheid. Dat leidt ertoe dat de hoeveel geproduceerde warmte in serverruimtes aanzienlijk toeneemt! Datacenterkoeling is een hot item, enerzijds voor wat betreft de mate waarin het koelen in de computerruimte voldoende is, maar ook de energiekosten die computerkoeling met zich meebrengt. Info over klimaatkasten

Kennisgeving over Klimaatkasten

Klimaatkasten:

Air Systems is de specialist in het koelen van computer serverkoeling en het kolen van grote datacenters.

Niet alleen bij grote datacenters zijn de omvang en de kosten van de koeling een wezenlijke factor van het IT-beheer budget, maar al in kleine data rooms is het relevant te kijken naar de kosten van het koelen van de ruimte en de aanwezige koelapparatuur. In kleine datarooms is veelal geen rekening gehouden met mogelijke uitval van de koelapparatuur en is er geen rekening gehouden met een voorziening die kan zorgen voor het opvangen van de weggevallen koelcapaciteit.

Air Systems is een leverancier uit de provincie Antwerpen en kan u serverlokaal beoordelen en een offerte maken voor u. Zij houden rekening met de koelcapaciteit, de luchtcirculatie, de luchtvochtigheid en de stroomvoorziening.

Meer info over klimaatkasten nu op airsystems.be.

Tags

Airco Koelcapaciteit | Airco Luchtcirculatie | Airco Luchtvochtigheid | Airco Stroomvoorziening | Comfort Airconditioner | Computer Koeling | Computers Serverkoeling |