Menu Sluiten

Voordelen Airco In Huis


Voordelen airco in huis

Voordelen Airco in huis:

Air Systems Koeltechniek specialiseert in energie efficiente klimaatsystemen en koelinstallaties voor particulier en industrie (ventilatie, industriële koeling, serverkoeling, airco & warmtepompen) en hernieuwbare energie. Deze onderneming heeft zich sinds 2002 ontwikkeld tot een prominent installatiebedrijf van moeilijke klimaatprojecten met hoge risicofactoren.Het bedrijf investeert voortdurend in lage-energie oplossingen die een pasklaar antwoord bieden op de alsmaar toenemende vraag naar duurzame klimaattechniek.Met de zomer in zicht denken heel wat mensen opnieuw na over de installatie van een airco. Maar wat zijn de voor- en nadelen van een airco-toestel?

Een optimale temperatuur in huis

Een airco zorgt voor de optimale temperatuur, het hele jaar door. Naast koelen kunnen vele toestellen immers ook verwarmen. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld een slaapkamer in de winter wil opwarmen. Verwarmen met lucht gaat bovendien heel snel.

Gezondheid

Mensen die gevoelig zijn aan grote temperatuurschommelingen – bijvoorbeeld om gezondheidsredenen – hebben baat bij airconditioning. Er zijn ook toestellen die de lucht ontvochtigen en zuiveren. Dit is dan weer een voordeel voor mensen met allergie of astma. Info over voordelen airco in huis

Kennisgeving over Voordelen airco in huis

Energieverbruik

Airco´s verbruiken veel energie, dat is de algemene opvatting. Nochtans klopt dat niet volledig. Nieuwe airco´s zijn energiezuinig en hebben een veel hoger rendement dan bijvoorbeeld een condensatieketel. Het is wel zo dat de prijzen voor elektriciteit momenteel hoger liggen dan die voor gas. Maar fossiele brandstoffen zoals gas zullen in de toekomst enkel duurder worden. Want elektriciteit kan op een groene hernieuwbare manier worden opgewekt. Een airco is dus helemaal ideaal voor eigenaars van zonnepanelen. Bovendien hoef je natuurlijk niet in elke ruimte airco te voorzien.

Kortom, een airco in huis hebben, biedt vele voordelen.

Meer info over voordelen airco in huis nu op airsystems.be.

Tags

Energieverbruik Airco | Energiezuinige Airco | Lucht Ontvochtigen | Lucht Zuiveren | Optimale Temperatuur In Huis | Voordelen Airco In Huis |