Menu Sluiten

Watergekoelde Warmtepompen


Watergekoelde warmtepompen

Watergekoelde Warmtepompen.Wat moet je weten over watergekoelde warmtepompen?

Een warmtepomp is een toestel dat energie uit de natuur gebruikt om te verwarmen of te koelen. Met energie uit de natuur wordt omgevingswarmte uit bijvoorbeeld de grond of lucht bedoeld.

Watergekoelde warmtepompen onttrekken warmte aan het grondwater. Er bestaan twee systemen: Een open systeem op basis van putboringen, het andere met een captatienet en dit is een gesloten systeem.Grondwater heeft een vrij constante temperatuur van tien tot twaalf graden. Dit type waterpomp heeft dan ook als voordeel, dat er tijdens de winter, ongeacht de buitentemperatuur, een vast vermogen kan worden bepaald. Info over watergekoelde warmtepompen

Kennis over Watergekoelde warmtepompen

Referentie in watergekoelde warmtepompen:

Air Systems is gelegen in de provincie Antwerpen en een gewaardeerde partner voor energie efficiënte klimaatsystemen en koeling. Het bedrijf investeert voortdurend in lage-energie oplossingen die een pasklaar antwoord bieden op de alsmaar toenemende vraag naar duurzame klimaattechniek.

Air Systems Koeltechniek specialiseert in energie efficiënte klimaatsystemen en koelinstallaties voor particulier en industrie (ventilatie, industriële koeling, serverkoeling, airco & warmtepompen) en hernieuwbare energie. Deze onderneming heeft zich sinds 2002 ontwikkeld tot een prominent installatiebedrijf van moeilijke klimaatprojecten met hoge risicofactoren.

Meer info over watergekoelde warmtepompen nu op airsystems.be.

Tags

Watergekoelde Warmtepompen |