Menu Sluiten

Luchtgekoelde Warmtepompen


Luchtgekoelde warmtepompen

Weetjes over luchtgekoelde warmtepompen

De installatie is dezelfde als die van een conventioneel splitsysteem, met een binnen- en een buitentoestel. Maar koeltechnisch wordt er een omkeerventiel voorzien, zodat het toestel in de winter, tot bij vijftien graden onder nul, warmte onttrekt aan de buitenlucht en die afgeeft aan de binnenlucht. Met één toestel verwarmt u in de winter en koelt u in de zomer. In combinatie met de nieuwste invertertechnologieën, garanderen deze warmtepompen u een hoog rendement én een substantiële energiebesparing.

De energiebesparing en de geringe meerprijs ten opzichte van een conventioneel systeem, zorgen ervoor dat dit type in driekwart van de gevallen de voorkeur geniet.

Air Systems Koeltechniek specialiseert in energie efficiënte klimaatsystemen en koelinstallaties voor particulier en industrie, ventilatie, industriële koeling, serverkoeling, airconditioning, warmtepompen en hernieuwbare energie. Deze onderneming heeft zich sinds 2002 ontwikkeld tot een prominent installatiebedrijf van moeilijke klimaatprojecten met hoge risicofactoren. Info over luchtgekoelde warmtepompen

Notie over Luchtgekoelde warmtepompen

Het bedrijf, gelegen in de provincie Antwerpen, investeert voortdurend in lage-energie oplossingen die een pasklaar antwoord bieden op de alsmaar toenemende vraag naar duurzame klimaattechniek.

Meer info over luchtgekoelde warmtepompen nu op airsystems.be.

Tags

Luchtgekoelde Warmtepompen |